Termeni și condiții

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea site-ului MTR AUTO SERVICE aflat la adresa https://mtrauto.ro/, denumit in continuare “MTR AUTO SERVICE” sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteți ținut să respectați Declarația de confidențialitate care se gasește la rubrica: ”Date Personale->Politica de confidențialitate” și Termenii și condițile documentului de mai jos asupra carora ați fost de acord. Acest website este menținut și actualizat de compania MTR AUTO SERVICE S.R.L. în situația în care nu sunteți de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiți site-ul MTR AUTO SERVICE și sa nu mai accesați acest site. Orice acces al site-ului MTR AUTO SERVICE va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Folosirea, incluzînd vizitarea site-ului materom-automobile.ro/ (denumit în continuare Site), implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.

Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul site-ului MTR AUTO SERVICE, precum si orice alt material avand legatura cu acesta ca de exemplu, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date apartin MTR AUTO SERVICE S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele materom-automobile.ro  fara a detine o permisiune scrisa din partea societatii MTR AUTO SERVICE.
Folosirea fara acordul companiei proprietare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Sunteti direct raspunzator de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.
Aveti obligatia sa sesizati MTR AUTO SERVICE S.R.L. in legatura cu orice utilizare neautorizata a inregistrarii dumneavoastra.
MTR AUTO SERVICE S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.
Prin accesarea site-ului nostru confirmati ca sunteti de acord sa mentineti confidentialitatea tot timpul, sa nu dezvaluiti, raportati, sa faceti publice, direct sau indirect, sa transferati sau sa folositi, în scopuri personale sau ale tertilor, informatiile confidentiale primite.
In cazul in care se constata utilizarea contului dvs de catre alte persoane, MTR AUTO SERVICE S.R.L. isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze acordul/contractul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor MTR AUTO SERVICE S.R.L.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul Site-ului, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Site-ului si va putea determina punerea în miscare a unei cercetari penale împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul. Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a MTR AUTO SERVICE S.R.L..

Utilizarea site-ului 

Site- ul colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic prin Google Analytics si rapoarte interne. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitati, regiunea sau localizarea generala de unde accesati siteul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesati. In plus, colecteaza si un istoric al paginilor pe care le accesati.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile site-ului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele utilizatorilor materom-automobile.ro.

Securitate

MTR AUTO SERVICE S.R.L. se angajează să protejeze datele dumneavoastra personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și sa ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

În timpul furnizării a datelor dumneavoastra personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizati, transmiterea de informații între dumneavoastra și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrieti sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastra personale transmise prin intermediul internetului. Intelegeti, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Litigii

Orice litigiu aparut între Clienti si MTR AUTO SERVICE S.R.L. va fi solutionat pe cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată de la sediu MTR AUTO SERVICE S.R.L. .

Dispozitii finale

MTR AUTO SERVICE S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor de pe site, respectiv din imposibilitatea de a le accesa.
MTR AUTO SERVICE S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale Site-ului.
Prin completarea formularelor gazduite de acest site, cu datele personale sunteti de acord cu utilizarea acestor informatii de catre MTR AUTO SERVICE S.R.L. pentru a va comunica ofertele speciale și informatii actualizate despre produsele si serviciile oferite de noi.
MTR AUTO SERVICE S.R.L. proprietarul site-ului materom-automobile.ro se angajeaza sa nu transmită datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti, cu exceptia celor anterior mentionate, însa poate transmite date în cazul în care exista o obligatie legala în acest sens sau acest lucru este necesar pentru urmarirea intereselor MTR AUTO SERVICE S.R.L. si sa le foloseasca numai în scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
Site-ul contine link-uri catre alte site-uri, MTR AUTO SERVICE S.R.L. nu preia nici o responsabilitate pentru disponibilitatea sau continutul site-urilor de internet ale partilor terte si nu este responsabil pentru tranzactii privitoare la marfuri sau prestari de servicii oferite de catre asemenea site-uri de internet ale partilor terte.
MTR AUTO SERVICE S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (nu dam catre alte persoane adresa de mail), nu vinde si nu ofera adresa dumneavostra de e-mail, obtinuta prin completarea formularelor puse la dispozitie pe portalul sau.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre MTR AUTO SERVICE S.R.L. accesul neautorizat al oricarui utilizator este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Schimbarea termenilor prezentului acord

MTR AUTO SERVICE S.R.L. este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, MTR AUTO SERVICE va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea site-ului materom-automobile.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele produse oferite de site-ul MTR AUTO SERVICE pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de promotii, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de accesarea produsului.