SERVICII

Lucrăm cu profesioniști pentru a oferi calitate superioară pentru fiecare serviciu

Vânzări autoturisme

În showroom-ul auto de 1200 mp, se regăsesc noile modele Dacia, Renault, atât autoturisme, cât și autovehicule comerciale. Echipa de consilieri oferă clienților toate informațiile de care au nevoie pentru o alegere inspirată, de la modele și opțiuni, până la soluții de finanțare.

Service autorizat – Dacia, Renault, Skoda, VW și multimarcă

Trei service-uri spaţioase autorizate, care asigură servicii complete de întreţinere şi reparaţii auto, atât pentru marca Dacia, Renault, VW, Skoda, cât și pentru alte mărci.

ITP autorizat

Stația ITP (Inspectia Tehnica Periodica Autovehiculele si Autoutilitare) este autorizată RAR și asigură verificarea tehnică periodică, rapid și eficient.

Daune Tinichigerie – Vopsitorie

Atelierul tinichigerie şi vopsitorie de 1700 mp este dotat cu echipamente de ultimă generație, care asigură servicii complete şi utilizează materiale şi consumabile omologate de mărcile comercializate. Echipa de specialiști remediază atât daunele majore cât și cele minore, păstrând un standard înalt al calității. Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune soluții de asigurare.

Piese Originale și Aftermarket Dacia, Renault, VW, Skoda

Piesele și accesoriile originale reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere: sunt supuse testelor complete de funcționare și siguranță, se potrivesc perfect și pot fi înlocuite rapid datorită gradului ridicat de disponibilitate. Sunt disponibile în același timp, atât piese aftermarket cât și pentru alte mărci.

Materom Automobile

Adresă

str. Hărmanului 49A, Brașov (Navighează)

Program

Luni – Vineri                                

Sâmbătă – Duminică                       

Service Autorizat