Politica de confidențialitate

Protecția datelor personale este de cea mai mare importanță pentru compania noastra, de aceea compania se angajează să vă protejeze intimitatea.

Prin utilizarea acestui site și / sau serviciile noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

 

PRINCIPII DE PROTECŢIE A DATELOR

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.

Procesarea este limitată ca scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.

Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.

Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de 10 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât daca este necesar.

Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.

Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

 

CE DATE PERSONALE COLECTĂM

Site-ul  nostru mtrauto.ro poate colecta date personale în una din următoarele moduri:

-Date furnizate către mtrauto.ro atunci când ne contactați folosind email sau număr de telefon,

-Date furnizate către mtrauto.ro necesare pentru încheierea unui contract,

-Date întregistrate prin canalele de social media,

-Date înregistrate ca [nume și prenume, numar de telefon, adresa de email, CV] prin completarea la sectiunele “Cariere” și „Contact” postate în acest website.

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 10 ani.

Nu înregistrăm date personale atunci când vizitați acest website. Pentru analize statistice, singura informație este pagina vizitată și IP-ul adresei userilor care au lăsat comentarii. Ca utilizator de Internet, rămâneți anonim.

 

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În calitate de persoană vizată, aveți drept de acces, drept de rectificare, dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat), dreptul de a restricționa prelucrarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a refuza prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, pe baza Art. 6 (1) lit. e) sau f) din RGPD sau în cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Rețineți că drepturile dumneavoastră menționate mai sus sunt restricționate prin lege și este posibil să trebuiască respectate de noi doar în anumite condiții, prevăzute de lege.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi actualizate oricând de noi, în calitate de operatori de date (de exemplu, vă putem modifica adresa).

Pentru a vă exercita dreptul de a depune o plângere (Art. 77 din GDPR) vă rugăm să contactați Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania, https://www.dataprotection.ro

Dreptul de retragere a consimțământului

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul oferit în orice moment printr-o cerere  adresată. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile de mai sus, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa:   

S.C. MTR AUTO SERVICE S.R.L. Adresa: Str. Harmanului, Nr. 49A, Cod poștal 500250, Brasov,
E-mail persoană responsabilă cu protecția datelor: gdpr@materom.ro

 

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS PERSONALE

Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Avand în vedere oferirea de servici multi-marcă (VW, Skoda, Opel), datele dvs. personale pot sa ajungă la principali noștri operatori de date cu caracter personal care au separat stabilite și reglementate prin politicile lor proprii privind confidențialitate datelor. Pentru fi la curent cu datele prelucrare de terți noștri, va rugăm sa citiți în prealabil politicile lor de confidentialitate de pe site-urile dedicate acestora.

Furnizăm datele dumneavoastră către companii care oferă servicii în numele nostru. Printre acestea sunt incluse:

 • servicii de hostare website
 • servicii de e-mail
 • servicii IT
 • servicii de fidelizare clienti
 • marketing
 • sponsorizări tombole
 • concursuri & promoții
 • servicii de auditare
 • comenzi clienți
 • analiza datelor
 • service clienți
 • studii și cercetări privind satisfacția clienților

Toate aceste companii au obligații stricte privind protejarea datelor dumneavoastră.

 

CUM PUTEM SECURIZA DATELE DVS PERSONALE

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

 

POLITICA FAȚĂ DE MINORI

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca principali beneficiari ai serviciilor noastre.

 

DATE DE CONTACT SOCIETATE

Ne puteti contacta oricand la office.brasov@materom.ro sau la MTR AUTO SERVICE S.R.L.

Adresa: Str. Harmanului, Nr. 49A, Cod poștal 500250, Brasov

 

Telefon Vânzări

0268-335-033

 

Telefon Service

0268-335-033