Verificare detaliată de primăvară pentru mașina ta

O primăvară fericită începe cu o mașină bine pregătită! Este momentul să te asiguri că mașina ta este în cea mai bună formă pentru toate călătoriile care te așteaptă. La Materom Automobile, suntem aici pentru a te ajuta să îți pregătești mașina pentru aventuri fără griji.

Preț promoțional: 149 lei 149 lei cu TVA inclus

Materom Automobile

Ce include verificarea noastră detaliată de primăvară?

1. Stand frână și amortizoare

Verificarea sistemului de frânare și a amortizoarelor este esențială pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi. Asigurăm că toate componentele sunt în condiții optime de funcționare.

2. Verificare sistem de iluminare interior și exterior

Iluminarea corespunzătoare este crucială pentru siguranța pe drumuri. Ne asigurăm că toate becurile și sistemul de iluminare sunt în stare perfectă.

3. Verificare ștergătoare și instalație de spălare a parbrizului

 O vizibilitate clară este esențială pentru siguranța ta. Verificăm ștergătoarele și instalația de spălare a parbrizului pentru a ne asigura că sunt funcționale.

4. Verificare baterie, fixare borne, încărcare și consumatori

Bateria este inima mașinii tale. Ne asigurăm că este în stare bună de funcționare și că toți consumatorii de energie sunt în regulă.

5. Verificare nivel lichide

 Lichidele corespunzătoare sunt vitale pentru funcționarea corectă a mașinii tale. Verificăm și completăm nivelurile de lichide la nevoie.
ULEI DE MOTOR
100%
ANTIGEL
100%
LICHIDE DE FRÂNĂ
100%

6. Verificare jocuri tren rulare și rulmenți roată

 Jocurile în trenul de rulare și rulmenții roților pot afecta manevrabilitatea și confortul. Ne asigurăm că totul este strâns și în condiții bune.

7. Verificare plăcuțe și discuri de frână față/spate

Plăcuțele și discurile de frână sunt componente esențiale pentru oprirea în siguranță. Verificăm uzura și funcționarea lor corectă.

8. Verificare vizuală conducte frâne, combustibil

Ne asigurăm că nu există scurgeri sau deteriorări la conductele de frână și de combustibil pentru a evita surprize neplăcute pe drum.

9. Verificare sistem de eșapament

 Un sistem de eșapament funcțional este esențial pentru eficiența și siguranța mașinii tale. Ne asigurăm că totul este în stare bună.

10. Verificare strângere roți, presiune pneuri și stare anvelope

Pneurile sunt singurul punct de contact al mașinii cu drumul. Ne asigurăm că presiunea este corectă și că anvelopele sunt în stare bună de funcționare.

11. Verificare vizuală caroserie și șasiu

O caroserie și un șasiu în stare bună asigură siguranța ta în caz de impact. Ne asigurăm că nu există defecte sau deteriorări.

Adresă

str. Hărmanului 49A, Brașov (Navighează)

Program

Luni – Vineri                            

Sâmbătă – Duminică                  

Profită acum de oferta noastră specială și asigură-te că mașina ta este pregătită pentru drumuri lungi și aventuri în această primăvară!

Preț promoțional: 149 lei 149 lei cu TVA inclus

Oferta este supusă unor termene și condiții. Nu se cumulează cu alte oferte sau discount-uri.